GUTS speelt GUTS!?.

Aanstaande Zondag spelen we onze korte voorstelling GUTS?!. (uitroepteken vraagteken punt) om 13.00 uur, 15.00 uur en 16.30 uur op het pleintje voor de Hooglandse Kerk in het kader van De Autovrije Zondag Leiden.

Kom je kijken en luisteren naar het verhaal van Lauren en Margôt?

In de voorstelling GUTS!?. vertellen Lauren en Margôt hoe zij de reis ervaren hebben. Ze proberen er samen achter te komen wat de reis voor hen en de mensen die zij gesproken hebben betekend heeft. Want was het alleen leuk of was het misschien ook belangrijk? En zouden niet meer mensen net zoals zij soms gewoon een gek idee moeten uitproberen om te kijken of het werkt? Of was het toch vooral absurd; fietsen met een tafel naar Frankrijk?
 

Lauren          Wat vond jij nou echt leuk om te doen?

Margôt         In het project bedoel je?

Lauren          Ja

Margôt          Luisteren naar de gesprekken

Lauren         Hoezo dan?

Margôt        Nou, de verrassing van het verhaal waar een onbekend iemand mee komt. En dat je jezelf dan ineens herkent in het verhaal.

Lauren         Dat iemand iets zegt en dat je dan denkt: wow, dit snap ik. Hier ben ik het mee eens.

Margôt        En dat dat dan een soort kick geeft, dat je jezelf herkent in het verhaal van een voor jou totaal onbekend iemand

Lauren          En dat je dan ziet dat diegene dan zelf ook heel enthousiast wordt, omdat hij of zij dat zo overtuigend aan jou kan overbrengen.

Margôt        Zoals Toby, die wij in Rotterdam spraken.

Lauren         Ja! Toby.

Zondag 9 september om 13.00 / 15.00 / 16.30 uur 
Hooglandse Kerk – Leiden 

Reserveren niet nodig – op tijd komen wel!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*